4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

AL-Härmä järjestää tässä kohtaa IX Häjyn Harkkari -harjoitusajon, mutta ei hajuakaan vielä notta missä. Lähtöpaikkana toimii joku paikka jossain ja ensimmäinen kilpailija lähtee reitille joskus jostain.

EPUA:n harkkarinTULOKSET

Hyvät AS harrastajat. EPUA on päättänyt ilahduttaa koronaviruksen rajoituksista kärsineitä AS harrastajia järjestämällä harjoitusajon. Eikä vain yhtä, vaan kolme. Eli pienimuotoinen EPUA AS sarja on kyseessä. Kilpailujen aikataulut on alustavasti suunniteltu ajettaviksi 11.heinäkuuta, 25 heinäkuuta ja 15. elokuuta. Esimerkillistä toimintaa!!!!

Kilpailut on pituudeltaan n. 1,5 tuntisia ja hyvillä pohjilla, sillä pääpaino reittien suunnittelussa on ollut E- ja C-luokat. MAB-luokkien reitit tulee olemaan lähes samat mutta vaikeampia koska pyyhekumi. 

Ensimmäinen kilpailu ajetaan 11.7.2020 ja lähtöpaikkana toimii oletettavasti Cafe Mondeo seinäjoella. Ensimmäinen kilpailija lähtee reitille n. klo 15.00 ja muut sitten perään. Lähtöluettelon yhteydessä lisätietoa ym. mikäli jotain poikkeuksellista järjestelyä tapahtuu koronarajoitusten puitteissa. 

2020 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.