4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Lähtöluettelo 

Hyvät autosuunnistuksen harrastajat, kuljettajat ja kartanlukijat, taloudelliset tukijat, emit-kortin lukijat sekä haalarin pukijat, vihdoinkin on jotain kerrottavaa, ja vielä lajiin liittyvää, sillä Ähtäristä (aik. Ätsäri, och samma på svenska, Etseri) saapui eroottinen novelli, joka kuuluu näin:

"Buona Giornata. KKK treeni ei aiheuttanu mitään ylikuntoa, päin vastoin, kinkut on noussu olalle. Videoista ei ollut kuin hetken pienen lohtu, joten nalleperheen naapurissa on tartuttu pandaa korvista ja suunnattu hellerajoja ja maastopalovarotuksia uhmaten maastoon tekeen 15.7 ajettavaa seuraavaa harkkaria. Reitti tulee tänävuonna suuntautumaan Autopirtiltä pois päin tehden pikku koukkauksen ja on sieltä tuleva palaamaan takaisin Autopirtille jossa Hanna on odottamassa (kaffi) pannun kanssa. Eikä siinä vielä kaikki, kilpailija joka arvaa lähimmäksi kuplien määrän ilmottautumisen yhteydessä palkitaan Pirtin mättöannoksella, saa syödä heti tai maalintulon jälkeen. Ruokapuoli tuntus olevan paremmin kuin koskaan hoidossa muuten harkkari on  alottamista vaille valmis. Terveisin viivan piirtäjä Teemu"

Tuon kattavan tietopaketin pakaroiden treenamisesta tankattuani, oli päivänselvää, että reitin pituus tulee olemaan 40km. Toisaalta, voihan se olla hieman pidempikin tai sitten lyhyempi. Kilpailun pituus, jonka päättelin kuun ja saturnuksen ja salkkareiden päätösjakson ansiosta, pyörii tunnin paikkeilla ja pitää varmasti paikkansa, sillä unessani näin toimivan ooppelin jota ohjasti hymyilevä kuljettaja. Nyt kun asiaa miettii tarkemmin, niin voi se kyllä jäädä tunnin allekin tai sitten se menee yli. Tiedä nyt sitten.

Tämä tarkoittaa sitä, että harkkarisarja jatkuu Ähtärissä, Suomen suurimmassa Pandakaupungissa, heinäkuun 15. päivä klo 12.00 tienoilla. Toivotaan ettei LumiPyry osu reitille, sillä muuten WWF hyökkää niinkin asiallisten, kuin kiinteäpakaraisten AS-harrastajien kimppuun.

2018 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.