4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

HARKKARI PERUTTU
 
EPUAn ylimääräinen harjoitusajo ajetaan tavalla tai toisella lauantaina 26.8 klo 12 alkaen. 
 
Ilmoittautuminen, lähtö, maali ja tuloslaskenta tutun Cafe Mondeon piha-alueella tai terassilla.
 
E- ja C-luokalla siviiliautolla ajettavia uria. MAB-luokalla maastollisesti vähän haastavammat pohjat ja reitin mittauksen aikana (5.8.) reitin varrella yksi pyöritys oli märkänä. Varautukaa sen mukaisilla kengillä, mikäli ulkoilemaan aioitte. 
Mikäli C-luokkalainen pari haluaa haastaa itsensä jälleen kerran, niin silloin kannattaa ilmoittautua B-luokkaan kokeilemaan ja harjoittelemaan.
 
Kestoa reiteillä on noin n.1h 20min - 1h 40min. Osallistumismaksu 20e ja muistakaa tasaraha mukaan.
 

Ilmoittautuessaan kilpailuun, kilpailija hyväksyy antamiensa henkilötietojen käsittelyn kilpailun järjestäjän toimesta, sekä määriteltyjen (nimi, seura jne.) henkilötietojen julkaisun osanottajaluettelossa, tulosluettelossa yms. kilpailun viestinnässä.

Ilmoittautuminen päättyy keskiviikko 23. elokuuta klo. 20.00

Katso lista ilmoittautuneista

EPUA:n ylimääräinen harjoitusajo ajateltiin pitää Jurvan harkkarin jälkeen viikolla 34. Nyt kuitenkin päätettiin keskittyä tälle vuotta enää vain ja ainoastaan SM/Cup Krannin Kierroksen tekoon. Tämä ylimääräinen harjoitusajo ajetaan sitten ensi kesänä, kunhan paikat on taas kuivat.

Jurvan 19.8.2023 pidettäväksi tarkoitettu harjoitusajo peruuntui, joten nyt tämä EPUA:n ylimääräinen harjoitusajo on avoimena kysymyksenä järjestäjillä. Infoa tulee viimeistään viikonlopun aikana.

2023 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.