4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Lähtöluettelo kauden odotetuimpaan AS tapahtumaan, Lakian Ajoihin. Jälki-ilmoittautuminen mahdollista C- ja B-luokkiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Huom! C-luokassa kilpaillaan alue 2:n aluemestaruuspisteistä!

Lakian Ajot SM ajetaan neljäs maaliskuuta, tai ainakin pyritään ajamaan, järjestäjänään Lapuan UA. Tämähän tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että lukemasi artikkelin kirjoittaja on saanut tietoonsa huhun, jonka mukaan lapualla olisi tipahtanut tonttiin jotain valkoista ja ratamestari Hakola olisi kiertänyt pyykkitelinettä takalanan kera. En usko että tuota asiaa niin aktiivisesti harrastaisi ellei telinettä olisi ympäröity vähintäänkin kohtuullisella määrällä valkeaa ainetta jota lumeksi kutsutaan.

FullSizeRender1133

Mikä sitten on kohtuullinen määrä, se on arvoitus. Mikäli otetaan huomioon viimevuodet suomenneitoa kiusanneen Föhn-ilmiön arvaamattomuuden, voidaan lumisenkin viikon jälkeen pelätä kissankellojen kukkivan, ja silloinhan tietää että kuka kaivaa laatikosta R:n. No, nyt tilanne vaikuttaa positiiviselta ja kilpailun teko on vauhdissa joten toivottavasti pallo pysyy valkoisena. 

C-luokkalaisille on tarjolla alumestaruuspisteitä mikäli SM:n reitit tuntuvat liian helpoilta.

Ilmoittautuminen, joka muuten päättyy sunnuntaina 26. helmikuuta, kannattaa sillä n. 70 hehtaarille peltoja tullaan kauran sijaan viljelemään koukeroita useammankin ratamestarin toimesta.

FullSizeRender1139

Ai niin, tässä kuva ratamestarin ihannoimasta pyykkitelineestä, omat pyykkipojat mukaan jos tarvetta kuivaamiselle ilmenee. Tuo ensimmäinen kuva vähälumisesta talvesta, se on ajalta ennen digikameroita eli vuodelta -81 ja sen nappasi Mikko Palomäki.

2019 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.