4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Pohjanmaan autosuunnistajia palveleva harjoitusajosarja vm. 2017 on saatu päätökseen. Sarjassa ajettiin kauden aikana kuusi osakilpailua ja näihin osallistui kaikkiaan 158 eri harrastajaa. Jotkut kilpailijat olivat tyttöjä, toiset taas poikia. Toisilla meni paremmin kuin kaikilla ja hyvä niin, sillä silloin saadaan eroja. Harkkarisarjan pisteet olen kuitenkin tämän kauden osalta päivittänyt vastaamaan sitä todellisuutta millaisena sen itse kokisin olevan. Mikäli havaitset pikku kätösteni näppäilleen vääriä numeroita sarjapisteisiin, niin ole ystävällinen ja ota yhteyttä. Etsitään yhdessä juuri sinulle sopivin ratkaisu. 
 
Periaatteessa kausi olisi siis paketissa. Siis periaatteessa, sillä vielä olisi tarkoitus palkita sarjassa menestyneitä autosuunnistajia. Olkaa huoleti, palkintoseremoniasta ja ajankohdasta ilmoitellaan kyllä myöhemmin.
 
PS. Pikku pandat lauloi, että yksi AS harkkari (sarjan ulkopuolinen) olisi vielä mahdollisesti tälle vuotta tulossa. Tästä tosin ei vielä ole mitään konkreettista todistetta olemassa, mutta aikahan tuon näyttää.
 
(T)uloslaskija Vihtori Syynimaa

2017 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.