4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Tämän vuoden osalta näyttäisi siltä, että Pohjanmaan autosuunnistus harjoitusajosarja on tullut päätökseen. Myös kaikki kilpailutkin tältä alueelta on jo pidetty läpi ja näin ollen keskittyminen siirtyy ensi vuoteen.

Tämän vuoden harkkareiden ja kilpailujen tuloksia on siirrelty jaksokohtaisten osalta vasemmalta sivupalkista löytyvään tulosarkistoon. Niitä voi sieltä käydä ihastelemassa jatkossa.

Vuodelle 2024 (ja tottakai siitä eteenpäinkin) kaivataan harjoitusajosarjaan aktiivisia harkkareiden tekijöitä. Uusille tulokkaille on varmasti tilaa ja vinkkejä saa tarvittaessa konkareilta. Mikäli palavaa halua harkkarin tekoon löytyy, niin kannattaa miettiä jo päivämäärää valmiiksi. Niitä keräillään jossain kohtaa ylös ja kootaan siten ehjä sarja pystyyn.

Lisää infoa tulee näkyville sitten kun sen aika on. Nyt hyvää yötä.

 

*EDIT*

Alustavasti jo lisätty listoille pari harjoitusajoa ja yksi kilpailu. 

Pohjanmaan autosuunnistuksen harjoitusajosarja koostuu alueella järjestettävistä harjoitusajoista, jotka on ilmoitettu sarjakilpailuiksi.

Kilpailut ajetaan joko pe klo 19.00 tai la/su klo 12.00 alkaen.

Ajettavat luokat: yhdistetty MAB (kokeneemmat), C (muutaman vuoden harrastaneet) sekä E (aloittelijat). E- ja C- luokan reitit ovat täysin siviiliautolla ajettavissa.

Harjoitusajojen kestot ovat ihanneajaltaan n. 1h 15min - 1h 45min.

Harjoitusajojen osallistumismaksu on 20€ / autokunta. 

Sarja on avoin kaikille autosuunnistuksen harrastajille tai lajista kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä autourheiluseuran jäsenyyttä. Kartanlukijana voi toimia alle 18- vuotias eikä häneltä edellytetä ajo-oikeutta. Myös kuljettajana voi toimia alle 18v. mikäli hänellä on ajo-oikeus(henkilö-auton ajokortti). 

Harrastajat on oikeutettuja ajamaan koko sarja läpi siinä luokassa, missä ajoivat ensimmäisessä harjoitusajokilpailussa. Jokainen harrastaja osallistuu harjoitusajoihin omalla vastuullaan.

Sarjan nettisivut: autosuunnistus.fi/index.php/alue-2, josta löytyy harjoitusajojen lähtöpaikka, -aika, -tulokset sekä yhteystiedot ilmoittautumista varten. Ilmoittautuminen on mahdollista rajoitetusti myös paikan päällä.

Toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleiksi harjoitusajoihin. Uusille harrastajille järjestetään tarvittaessa koulutusta ennen kutakin harjoitusajoa.

Autosuunnistus videot

Klapitehtaan kierros AS SM/CUP 9.2.2019

SulleMulle Autosuunnistus

II Häjyn Harkkari

Vihtori Syynimaa

AS Sprint

Vihtori Syynimaa

2023 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.