4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Pohjanmaan autosuunnistuksen harjoitusajosarja koostuu alueella järjestettävistä harjoitusajoista, jotka on ilmoitettu sarjakilpailuiksi.

Kilpailut ajetaan joko pe klo 19.00 tai la/su klo 12.00 alkaen.

Ajettavat luokat: yhdistetty MAB (kokeneemmat), C (muutaman vuoden harrastaneet) sekä E (aloittelijat). E- ja C- luokan reitit ovat täysin siviiliautolla ajettavissa.

Harjoitusajojen kestot ovat ihanneajaltaan n. 1h 15min - 1h 45min.

Harjoitusajojen osallistumismaksu on 20€ / autokunta. 

Sarja on avoin kaikille autosuunnistuksen harrastajille tai lajista kiinnostuneille. Osallistuminen ei edellytä autourheiluseuran jäsenyyttä. Kartanlukijana voi toimia alle 18- vuotias eikä häneltä edellytetä ajo-oikeutta. Myös kuljettajana voi toimia alle 18v. mikäli hänellä on ajo-oikeus(henkilö-auton ajokortti). 

Harrastajat on oikeutettuja ajamaan koko sarja läpi siinä luokassa, missä ajoivat ensimmäisessä harjoitusajokilpailussa. Jokainen harrastaja osallistuu harjoitusajoihin omalla vastuullaan.

Sarjan nettisivut: autosuunnistus.fi/index.php/alue-2, josta löytyy harjoitusajojen lähtöpaikka, -aika, -tulokset sekä yhteystiedot ilmoittautumista varten. Ilmoittautuminen on mahdollista rajoitetusti myös paikan päällä.

Toivotamme kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleiksi harjoitusajoihin. Uusille harrastajille järjestetään tarvittaessa koulutusta ennen kutakin harjoitusajoa.

Autosuunnistus videot

Klapitehtaan kierros AS SM/CUP 9.2.2019

SulleMulle Autosuunnistus

II Häjyn Harkkari

Vihtori Syynimaa

AS Sprint

Vihtori Syynimaa

2024 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.