4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Timo ja Jarmo Laitinen nappasi Oravaisten harkkarissa ylivoimaisen voiton B-luokassa ja samoilla kartoilla ajanut A-luokan parikin sai melkoisen myrskyvaroituksen C-luokkaa ajaneiden Laitisten iskukyvystä. Ylempiluokkalaiset olivatkin kilpailun jälkeen mietteliäitä ja etsivät syitä ja keinoja tilanteen korjaamiseksi.

Tässä Syynimaa-Hakola parin mietteitä omasta suorituksesta: "Aluks ei saatu omaa ajotapaa ajettua riittävän nopeesti sisään, ei saatu rytmitettyä riittävästi omaa ajoa ja vältettiin turhaa jäähdyttimen hajoamista. Jakson puolivälis kaveri pikkusen painosti ja pääsi iholle. Lopulta paineen alla passivoiduttiin, alettiin peruuttelemaan ja missattiin loistava taulupaikka. Toisen jakson alus ei oltu riittävän hereillä, ratamestarin trappi puri eikä ehkä päästy oikeelle uralle ja sitä kautta hukattiin taulu. Kolmosjaksolla päästiin noudattamaan agressiivisempaa ajotapaa ja sitä kautta päästiin hyvin paikkoihin ja kisaan mukaan. Nelosjaksolla päästiin omalle mukavuusalueelle ja saavutettiin pari hienoa läpiajoa..."

Malkakorpi-Malkakorpi parin tunnelmia: "Meidän pitää vaan prääsätä enemmän ja päästä pahempiin paikkoihin niin kyllä se siitä hoituu. Pitää lisätä taustapeilissä kulmakarvausta, vaklata kovemmin ja pysyä pois Apsilta."

Alakoskelan kommentit: "Corsaa ei olis voittanu..."

NNSB järjesti harjoitusajon Oravaisissa
         
Lähtöpaikka: ABC Oravainen
Yhteyshenkilö: Robert Häggblom
Tulokset: MA/B/C/E            
Jaksokohtaiset: Tulokset      
         
 

Häjyn Rinki AS CUP ajetaan 27. toukokuuta, AL-Härmän järjestämänä. Häjyn Rinki AS on toinen Cup-sarjan ja C-luokan pohjanmaan aluemestaruus-sarjan osakilpailu.

HUOMIOIKAA!
AS-arvokisajärjestäjien palaverin / AS-lajiryhmän ohjeistuksen mukaisesti...
Ilmoittautuminen päättyy kilpailua edeltävän viikon torstaina, 18.05.2017 klo 23.59
Huomioikaa myös, että Cup-luokkaan ei voi jälki-ilmoittautua (koskee myös Cup-luokassa tutustumislisenssillä kilpailevia).
Tutustumislisenssillä voi osallistua kansallisiin autosuunnistuskilpailuihin B- ja C-luokissa.
Tutustumislisenssin käyttö edellyttää AKK:n jäsenseuran jäsenyyttä ja Motorsport ID jäsennumeroa.
CUP-luokassa voi ajaa tutustumislisenssillä, mutta pari ei tällöin saa cup-pisteitä.
Tutustumislisenssillä ajavien ilmoittautuminen s-postilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoita: kuskin ja kartturin nimi, seura ja ID jäsennumero, sekä lisäksi kilpailuluokka ja automerkki.