4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

EPUA AS -sarja vuosimallia 2020 on saatu päätökseen. Sarja sisälsi kolme harjoitusajoa, joista kaikki ajettiin pääosin Seinäjoen ympäristössä.

5.9.2020 ajetun viimeisen EPUA AS harkkarin tulokset, asemakohtaiset, puuttuvien analyysit, sarjapisteet ja mallikartat löytyvät nyt Google Drivestä, eli täältä: 

https://drive.google.com/drive/folders/1otLiPNnmmXyR9LvYkY8IOaKREEbdH-kA?usp=sharing

Sarjapalkinnot jaettiin tämän viimeisen harjoitusajon päätteeksi, joten onnea menestyneille! 

Sarjan ratamestarit kiittävät kaikkia osallistujia tasapuolisesti osallistumisesta sekä tottakai isona apuna olleita henkilöitä!

EPUA:n harkkarinTULOKSET

Hyvät AS harrastajat. EPUA on päättänyt ilahduttaa koronaviruksen rajoituksista kärsineitä AS harrastajia järjestämällä harjoitusajon. Eikä vain yhtä, vaan kolme. Eli pienimuotoinen EPUA AS sarja on kyseessä. Kilpailujen aikataulut on alustavasti suunniteltu ajettaviksi 11.heinäkuuta, 25 heinäkuuta ja 15. elokuuta. Esimerkillistä toimintaa!!!!

Kilpailut on pituudeltaan n. 1,5 tuntisia ja hyvillä pohjilla, sillä pääpaino reittien suunnittelussa on ollut E- ja C-luokat. MAB-luokkien reitit tulee olemaan lähes samat mutta vaikeampia koska pyyhekumi. 

Ensimmäinen kilpailu ajetaan 11.7.2020 ja lähtöpaikkana toimii oletettavasti Cafe Mondeo seinäjoella. Ensimmäinen kilpailija lähtee reitille n. klo 15.00 ja muut sitten perään. Lähtöluettelon yhteydessä lisätietoa ym. mikäli jotain poikkeuksellista järjestelyä tapahtuu koronarajoitusten puitteissa. 

Autosuunnistus videot

Klapitehtaan kierros AS SM/CUP 9.2.2019

SulleMulle Autosuunnistus

II Häjyn Harkkari

Vihtori Syynimaa

AS Sprint

Vihtori Syynimaa

2021 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.