4934 Irving Place
Pond, MO 63040

+1 (555) 456 3890
info@company.com

Vuosi 2023 näyttää kansallisten ja arvokilpailuiden osalta kohtuullisen hyvältä. Pohjanmaalla on suunnitelmissa järjestää 3 kpl SM/Cup arvokilpailua (+ kansallista C-luokalle). Loput kilpailut ajetaan sitten etelämpänä.

Ensimmäisenä arvokilpailun täälläpäin järjestää Lapuan Urheiluautoilijat. 25.2. ajettavaksi siirretty Klapitehtaan kierros vaatisi vielä reilusti sitä lunta lisää ja pakkasta. Jännitettävää kyllä riittää, saadaanko vielä talviset olosuhteet Lapualaisille pelloille ennen h-hetkeä.

Lapuan kilpailu siirtyy 25.02. -> 29.07.

Syksymmällä sitten ajellaan taas uudestaan Pohjanmaalla arvokilpailuiden muodossa, kun EPUA (14.10. Krannin Kierros) ja LaihUA (28.10. Nuukan pojan eksytys) järjestävät pari varmasti maukasta eksytystä. Jännä nähdä mitä näihin molempiin kilpailuihin on saatu keksittyä kaikkien pään menoksi.

Tämän seudun harkkareiden osalta olisi kaikki vielä vähän auki. Pari on ilmoittanut jo halukkuuden tehdä jonkinlaisen harjoitusajon, mutta muitakin tekijöitä kaivataan, että saadaan hyvä sarja taas pystyyn. Nyt siis kannattaa mietintämyssyt laittaa päähän ja kalenterista katsella sopivia ajankohtia milloin olisi valmis ja halukas työstämään jonkinlaisen harkkarin muille ajettavaksi. Harjoitusajoksi ei tarvitse mitään vaikeaa alkaa miettimään, sillä helpohkotkin riitä ihan hyvin.

Jossain kohtaa pidetään varmaan jonkinlainen tapaaminen näiden tiimoilta ja siitä ilmoitetaan sitten erikseen.

Autosuunnistus videot

Klapitehtaan kierros AS SM/CUP 9.2.2019

SulleMulle Autosuunnistus

II Häjyn Harkkari

Vihtori Syynimaa

AS Sprint

Vihtori Syynimaa

2024 © autosuunnistus.fi. All Rights Reserved.